Tussenschoolse opvang (TSO)
Naast voorschoolse en naschoolse opvang biedt Stichting Kinderopvang Friesland ook tussenschoolse opvang aan op o.b.s. De Weide. Ons doel is om professionele tussenschoolse opvang te bieden, waardoor kinderen in een veilige en gezellige omgeving kunnen overblijven.

Wilt u uw kind aanmelden voor TSO?
Wanneer u voor de allereerste keer gebruik maakt van de TSO, is het van belang dat u een aanmeldingsformulier voor uw kind(eren) invult. Dit kan via het formulier op onze website
www.kinderopvangfriesland.nl . U kunt het formulier ook afhalen bij de TSO.

Een abonnement of een strippenkaart?

Tussenschoolse opvang is mogelijk met een strippenkaart of een abonnement.

• Een strippenkaart is aan te raden als uw kind(eren) niet op een vaste dag overblijft en is verkrijgbaar in een 5-, 10-, 20- en een 40- strippenkaart. Eén strip staat voor 1x overblijven. De 5-strippenkaart is vooral geschikt voor de incidentele opvang. Omgerekend kost het overblijven met een strippenkaart €1,75 per keer. De strippenkaart is geldig t/m groep 8.
  • Een abonnement is aan te raden als uw kind op vaste dagen overblijft. Een abonnement kost €60 per jaar per vaste dag dat uw kind overblijft (of €6 per maand in 10-maandelijkse termijnen). Dus: als uw kind op maandag en donderdag overblijft bent u €120 per jaar kwijt of 10 keer €12. Een abonnement kost omgerekend €1,50 per keer.

Hoe kom ik aan een strippenkaart of abonnement?
U kunt voor een strippenkaart of een abonnement een machtigingsformulier downloaden (of ophalen bij de TSO) en opsturen naar de Stichting. Via de knop ‘ouderportaal TSO’ op onze website
www.kinderopvangfriesland.nl kunt u zich registreren. U ontvangt dan een gebruikersnaam en een wachtwoord, waarmee u op elk gewenst moment een strippenkaart kunt aanschaffen.

Abonnementen die later in het jaar ingaan, worden naar rato verrekend. Voor een jaarabonnement geldt een opzegtermijn van 1 maand. Let op: Contante betaling van de TSO is niet meer mogelijk!

Vragen?
De tussenschoolse opvang wordt verzorgd door een enthousiast team van vrijwilligers, die er samen voor zorgen dat de kinderen tussen de middag een broodje kunnen eten en daarna samen kunnen spelen. Saskia Sonnega is coördinator van de TSO, voor vragen kunt u haar bellen op tel. 06-13 52 27 49.