Buitenschoolse opvang (BSO)
BSO De Weide bevindt zich in de school. De leid(st)ers halen de kinderen uit de klas en nemen ze mee naar de BSO. Kinderen hoeven dus niet eerst in een taxi voordat ze op de goede plek zijn. Dit zien wij zelf als een groot voordeel. Een ander voordeel is dat er mede hierdoor goed contact is met de leerkrachten.

Wat doet uw kind op de BSO?

Zodra alle kinderen bij de BSO zijn, eten we samen koek en drinken we limonade. Daarna mogen de kinderen kiezen wat ze willen doen. Onze BSO is heel creatief. We bieden dan ook verschillende soorten activiteiten aan. Heeft een kind geen zin, dan is zijn de activiteiten niet verplicht. Verder werken wij met thema's, die als een rode draad de activiteiten leiden. Om 17.00 uur eten we gezamenlijk een cracker met de kinderen. Bij het ophalen wordt de ouders verteld hoe de middag gegaan is en of er nog bijzonderheden zijn vanuit de BSO of vanuit de school.

Wilt u een kijkje komen nemen?
Een bezoek aan de BSO is natuurlijk altijd mogelijk, bel daarvoor met BSO De Weide:
tel. 06-30 17 25 11.

Op de foto boven v.l.n.r.: Marleen en Saskia,
Beneden v.l.n.r. Heam en Susan

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met BSO De Weide, tel. 06-30 17 25 11.