Wat kan de schoolmaatschappelijk werkster betekenen?
Teresa Worlitzsch is sociaal werker bij het Jeugd- en Gezinsteam Leeuwarden Zuidoost. Zij is elke woensdag van 8.30 uur tot 9.30 uur bij ons op school. Zij is er voor ouders, kinderen en de school. Het Jeugd- en Gezinsteam biedt die hulp die het gezin nodig heeft. Uitgangspunt is om hulp van het Jeugd- en Gezinsteam zo snel mogelijk overbodig te maken. Is er echter langduriger hulp nodig, dan is dit uiteraard mogelijk. Wanneer het nodig is, kan Teresa doorverwijzen naar andere instanties.

Afspraak maken?
Wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u op woensdag tussen 8.30 uur en 9.30 uur bij Teresa terecht. Zij heeft een eigen spreekkamer in de gang richting de peuterspeelzaal/ BSO. Dit staat op de deur aangegeven. U kunt buiten deze tijden ook telefonisch rechtstreeks een afspraak met haar maken via telefoonnummer: 06-13 34 11 10 of stuur een e-mail naar: t.worlitzsch@jeugdgezinsteam.nl