Fysiotherapie
Bewegen is essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Door te bewegen en te spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Sommige kinderen zijn motorisch niet zo handig als andere kinderen. Bij deze kinderen kan de ontwikkeling vertraagd of afwijkend zijn. Het is van groot belang vroegtijdig te starten met de juiste zorg, zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen en weer ‘lekker in zijn vel’ komt te zitten.

Wat kunt u verwachten bij ons op school?
Op school houden wij de ontwikkeling van uw kind nauwlettend in de gaten. Wanneer de motoriek van uw kind opvalt, neemt de leerkracht contact met u als ouder(s)/ verzorger(s) op om dit te bespreken. Wanneer extra begeleiding in de klas onvoldoende helpt, kan de hulp van een fysiotherapeut worden ingeschakeld.